Home / Verzenden & Retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

VERPAKKING

De PeaceLocks is verpakt in een zwart satijnen zakje en daar omheen een envelop welke door de brievenbus past.

LEVERING

Bestellingen worden binnen 1 werkdag verwerkt en aan PostNL aangeboden. De levertijd binnen de EU is 5-8 werkdagen. Leveringen buiten de EU ontvang je binnen maximaal 14 dagen.

PEACELOCKS RETOURNEREN

Het retourneren van Peacelocks is mogelijk op jouw kosten, behalve wanneer het product gebreken vertoont of bij levering beschadigd blijkt. Geretourneerde Peacelocks dient te worden verstuurd als brief of pakket. In het geval van een defect of beschadigd product neemt PeaceLocks de kosten voor het versturen van een vervangend product op zich. Wanneer je het retourbeleid wilt toepassen, stuur dan een e-mail naar: hello@peacelocks.com

RETOURBELEID

De PeaceLocks hanteert een retourperiode van 14 dagen. PeaceLocks zal je zo snel mogelijk het bedrag terugbetalen dat je voor PeaceLocks betaald hebt, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat het product is geretourneerd of je ons op de hoogte hebt gesteld van het willen retourneren van PeaceLocks. Je draagt zorg voor het betalen van de terugzending van PeaceLocks. PeaceLocks neemt de verzendkosten voor een vervangende PeaceLocks voor zijn rekening.De retourperiode gaat in vanaf de dag dat je het product ontvangt.